Astazi va prezint o reteta de parjoale de pui in sos la cuptor. Cunoscand faptul ca aceste parjoale de pui fiind foarte gustoase si sanatoase, dar si preparate la cuptor intr-un sos picant de rosii, se obtine o mancare destul de gustoasa pentru intreaga familie.
Parjoale de pui in sos la cuptor
Reteta acestor Parjoale de pui o gasiti aici.
Ingrediente
cateva parjoale de pui
500 ml sos de rosii
2 catei de usturoi pisati
1/2 lingurita amestec ierburi italienesti
sare, piper
100 gr mozzarella
Modul de preparare
- Sosul de rosii obtinut din cateva rosii moi si suculente se amesteca cu restul condimentelor, oferindu-i gust dupa placul fiecarei gospodine.
- Intr-o tava de copt se aranjeaza parjoalele peste care se toarna sosul de rosii. Se presara cu mozzarella rasa fin si se da in cuptor timp de 30-40 de minute pana este gata.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Carne de pui.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.