Niste rulouri cu crema de nuci si alune deosebit de delicioase si perfecte pentru un mic dejun. Cat de repede se prepara atat de repede si se mananca. Desert mai bun si mai rapid ca acesta nu vei gasi!
Rulouri cu crema de nuci si alune
Ingrediente
8 felii de paine pentru toast
5-6 linguri de crema de nuci si alune
2 oua
2 linguri de lapte
1 lingura de unt
1-2 linguri zahar pudra
2 maini pline cu capsuni
Modul de preparare
- Mai intai se taie coaja feliilor de paine (marginile) si se apasa bine cu un sucitor pentru a fi usor de rulat. Capsunile spalate se taie in bucati mai mici.
- Feliile de paine se ung cu crema de nuci si alune, iar intr-o margine a feliei se pun capsunile (sa nu iasa in exterior). Se ruleaza fiecare felie de paine si se trece prin ou batut cu lapte.
- Intr-o tigaie antiaderenta, la foc mediu si unsa cu unt, se prajeste fiecare rulou circa 3 minute pe fiecare parte. Se presara cu zahar pudra inainte de servire.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Dejunuri.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.